Een appartement huren in Port Grimaud

Je bent de eigenaar van een appartement in Port Grimaud dat je graag wilt verhuren? Je bent een vakantieganger of toerist en je zou graag in ons ‘Provençaals Venetië’ willen verblijven?

Wel, dan ben je aan het juiste adres want onze makelaardij Boutemy, die al bijna 20 jaar in ons waterrijke stadje is gevestigd, is je vertrouwde partner voor de huur of verhuur van een appartement in Port Grimaud.

De verhuur van een appartement door de eigenaar

Wanneer je jaarlijks maar enkele dagen of weken van je appartement gebruik maakt is het misschien een idee om je appartement voor de rest van de tijd te verhuren. Inderdaad, de vraag naar huurappartementen explodeert tussen mei en oktober en daarom ben je verzekerd van extra inkomsten.

Onze website is één van de meest bezochte makelaarssites in Port Grimaud en we zijn ervan overtuigd dat dat wij je eigendom in de door jou gewenste periodes kunnen verhuren.

Als je daar voor kiest stellen wij je voor om je appartement exclusief via ons te verhuren. Om twee redenen hechten wij aan exclusiviteit:

Wij ontplooien nogal wat marketing- en verkoopinitiatieven zoals door werving, een YouTube-kanaal, sociale media, meerdere websites en partnerships zoals abritel.fr .

Uit praktisch oogpunt: door onze aanwezigheid ter plaatse stemmen wij de beschikbaarheid sneller en makkelijker met je af dan andere partijen dat kunnen doen.

Wij stellen daarom een verhuurcontract op met de beschikbaarheidsdata van je eigendom (de periodes waarin je eigendom vrij is of wanneer je het juist niet wilt verhuren). Wanneer alle data zijn vastgelegd, ga je ermee akkoord om tijdens de beschikbare periodes te gaan verhuren.

Wanneer die procedure in acht wordt genomen kan ook een optimale bezetting worden gerealiseerd.

De huur van een appartement door de vakantieganger

Een appartement huren in Port Grimaud is heel eenvoudig. Via onze gebruiksvriendelijke website vind je met enkele muisklikken het appartement van je dromen. Daarvoor kijk je op de site onder ‘Vakantiewoningen’ en kies je voor een appartement mét of zonder aanlegsteiger. Daarna geef je aan of je met je eigen boot komt of dat je die ter plekke wilt huren.

Elk appartement is voorzien van talloze foto’s en een gedetailleerde omschrijving zodat je precies weet waar je na reservering terecht komt: oppervlakte, aantal kamers, de ligging in Port Grimaud, de aanwezigheid van een parkeerplaats en uiteraard… de beschikbaarheidsdata.

Nadat je het appartement van je keuze en de passende huurperiode hebt gevonden, neem je contact met ons op via 0033 (0)4 94 56 56 58, om de reservering af te ronden.

En, heel belangrijk: heb je via ons een fijne plek gevonden en je wilt er de volgende zomer terugkomen, neem dan snel contact met ons op want de trouwste vakantiegangers reserveren jaar-na-jaar ‘hun’ favoriete appartement.