De vakantiehuur in Port Grimaud

Port Grimaud is een ideale bestemming voor weekends en vakantie. Genesteld in het hart van de Golf van Saint-Tropez, wordt ons dorp verwend met heerlijk weer onder de Mediterrane zon, verwelkomt het hele jaar door de gasten, maar zeker ook gedurende de paasvakantie en Allerheiligen. Uiteraard heeft het dorp ’s zomers het grootste aantal vakantiegangers die van de zee en een vakantie met de voetjes lekker in het water houden. En velen van hen komen elk jaar weer terug, of boeken hun verblijf jaar-op- jaar.

Daarom willen we dit artikel aan een vakantie in Port Grimaud wijden. Je leert er hoe je het appartement of het huis van je dromen kunt reserveren.

Bateau-Port-Grimaud

Vergeet niet om vooraf te boeken

We hebben het genoegen om vele trouwe huurders te kunnen ontvangen. Ze aarzelen niet om al in november voor de volgende zomer te reserveren om opnieuw van dezelfde plek te kunnen genieten.

De meeste reserveringen zijn voor december tot augustus. Ook als je je vakantie van mei tot augustus wil doorbrengen… vergeet dan niet om vooraf te reserveren om de grootste keuze te hebben.

Er is echter altijd een aantal accommodaties dat op het laatste moment kan worden gereserveerd. Die zijn te bekijken op onze realtime bijgewerkte website, maar aarzel niet om contact met ons te nemen op nummer +33 ( 0 ) 4.94.56.56.58. Ook voor persoonlijk advies en speciale wensen.

De afhandeling van je reservering

Nadat je de data en accommodatie hebt gekozen, vragen wij je om een aanbetaling van 25 % van het totale verblijf te betalen om je reservering definitief te bevestigen. Je betaalt de rest uiterlijk één maand voor aankomst aan onze makelaardij.

Op de dag van aankomst is er een borg vereist en dat bedrag is afhankelijk van de duur van je verblijf en wordt 7 dagen na je vertrek weer teruggestort.

Duur van het verblijf

In het laag- en middenseizoen, dus van half oktober tot eind maart, is een boeking van minimum 5 dagen mogelijk. Je kunt voor een korter verblijf kiezen (slechts één weekend, bijvoorbeeld), maar wij vragen je dan toch om een betaling die gelijk is aan een reservering voor vijf dagen.

In het hoogseizoen, van eind maart tot half oktober, geldt een minimale huurperiode van een week, of een veelvoud daarvan.

De huurperiode is van zaterdag tot zaterdag: check in om 17:00 uur, check out om 10:00 uur.

Het schoonmaken gebeurt tussen 10:00 uur en 17:00 uur op de zaterdag.

Als dit al voor 17:00 uur gedaan is, zullen wij contact met je opnemen, zodat je eerder kunt intrekken, maar we kunnen daarvoor geen garantie afgeven.

In ieder geval zullen wij ons best doen om je zo snel mogelijk te kunnen ontvangen.

Schoonmaakkosten voor huurders

De schoonmaakkosten zijn niet bij de huurprijs inbegrepen.Als je het schoonmaken wilt laten doen, neem dan contact met ons op.
De extra kosten dienen voor je vertrek te zijn betaald.

Wij wensen je een fijne vakantie in Port Grimaud.
Onze blog is gewijd aan nieuws en evenementen in ons heerlijke stadje.

Aarzel dus niet om de bijzonderheden te lezen want je kunt op talloze manieren van onze mooie omgeving genieten.