Decoreer uw villa in Port Grimaud marine kleuren

Als u uw vakantievilla wilt versieren met lokale kleuren heeft u twee mogelijkheden: een Provençaals decor of een marine decor met de kleuren van de middellandse zee.

Hier zijn onze 3 tips om van uw huis een mediterrane hemel te maken.

1 – Kies een houten, verlicht of verversend decor!

Geïnspireerd door vissershuisjes en mediterrane huizen kan zeezicht decor op verschillende manieren worden uitgevoerd. Als het gaat om de muren, als je geen fan bent van onbehandeld hout, raden wij u neutrale kleuren aan zoals wit of wit lambrisering. Dit geeft je meer helderheid en zal uw interieur een moderne look te geven. Voor degenen die liever een badplaats sfeer willen, kies turkoois, hemelsblauw, ultramarijn, of zelfs blauwe lagune, die allemaal veel zachter zijn dan marineblauw. Voor uw badkamer, door de toevoeging van wandtegels, of ze zijn geglazuurd aardewerk of faience, krijgt u een mooie wasruimte. Op de grond, raden wij u aan te kiezen voor lichte vloeren of om te kiezen voor zeegras. Dit decor zal u toelaten om een natuurlijke en ontspannen sfeer te creëren, typisch voor zeezicht huizen.

2 – Kies meubels die passen bij een zeezicht!

Als u een perfecte zeezicht atmosfeer wilt moet u goed uw meubilair kiezen. We raden u aan om meubels te kiezen die gemaakt zijn van natuurlijke materialen: houten stoelen, houten tafels, rotanstoelen, houten planken, etc. om de natuurlijke aspect van uw kamer te verbeteren. Voor een chic zeezicht decor, is een mix van hedendaags en industrieel een goede toevoeging aan een klassiek marine decor. Een andere optie voor de klussers onder ons is om een paar stukken van de meubels opnieuw te schilderen of oude industriële planken te nemen in uw interieur. Om uw interieur te voltooien, kunt u diverse accessoires koppelen aan het meubilair om de maritieme atmosfeer te accentueren.

3 – Accessoiriseer uw meubilair door inspiratie te nemen van de onderwaterwereld.

Er zijn veel accessoires verwant aan de onderwaterwereld die op de muren en in het meubilair kan leven: touwramen, gestreepte kussens, vuurtoren sculpturen, modelboten, stervissen, schilderijen van zeilboten of kustlijnen, etc. Wees voorzichtig want deze moeten zorgvuldig gekozen worden als u het niet wilt overdrijven. Ga voor linnen als de stof. Dit is ideaal en zal u een soort van cocon stijl geven waarnaar veel mensen verlangen.

Om deze decoratie te perfectioneren bevelen wij u aan om Stéphanie le Nouveau te bezoeken in haar gelijknamige boetiek op l’Amarrage street in Port Grimaud.

Wij bevelen ook winkels als La Redoute of Maisons du Monde aan waar u al het meubilair en de accessoires kunt vinden die nodig zijn voor zo’n decoratie. U kunt online bestellen en alles thuis ontvangen.