Een huis huren in Port Grimaud

Boutemy, al bijna 20 jaar je makelaar in Port Grimaud biedt talloze vakantiehuizen te huur aan de Côte d’Azur.

‘Maison de pêcheur’ in Port Grimaud (Zuid)

Je kunt er heerlijk met het gezin of vrienden genieten van de charme van dit waterrijke stadje, verborgen in de Golf van Saint-Tropez op maar enkele ‘bootminuten’ van het beroemde ‘sterrenstadje’.

In Port Grimaud kun je lekker vakantie vieren in een huis aan het water en ook je boot voor de deur aanmeren. De zee is dus altijd dichtbij voor een tochtje op zee of naar één van de buurdorpjes.

Ons kustplaatsje biedt dus niet alleen een vakantiebelevenis in een luxe jachthaven, maar –en dat is best zeldzaam aan de Côte d’Azur-  ook in een milieuvriendelijke omgeving, want we zijn winnaar geworden van de prestigieuze ‘Pavillon Bleu’ en ‘ver’ weg van de drukte van Saint-Tropez.

In het hoogseizoen, wanneer de meeste huizen bezet zijn, bevelen wij je aan om dan al te reserveren voor het komende jaar. Omdat de maanden juni, juli en augustus gewoonlijk het populairst zijn, hebt je altijd nog wel keus in het voor- en naseizoen.

Mocht je toch besluiten om op het laatste moment voor een weekje Port Grimaud in de zomer te kiezen, zal ons team proberen je aan een goede accommodatie te helpen.

Bepaalde huizen worden wel eens op het laatste moment te huur aangeboden en daarvan kun je altijd profiteren. En dan zijn er nog de eigenaren die hun vakantie moeten uitstellen en dan kun je ook profiteren van de plotseling vrijgekomen data.

De onroerend goedmarkt in Port Grimaud is een beetje speciaal omdat de meeste accommodaties geen beleggingsobjecten zijn. De meeste zijn in bezit van eigenaren die hun appartementen en huizen verhuren op momenten dat zij er zelf geen gebruik van maken.

Dat heeft meestal tot gevolg dat die huizen goed zijn onderhouden en smaakvol en gerieflijk zijn ingericht. Dat bijzondere gegeven stelt ons in staat om je de mooiste accommodaties ter beschikking te stellen.

Je kunt je daar trouwens zelf van gaan overtuigen door onze advertenties op internet te bekijken. Je kunt je zoekopdracht toespitsen op huizen met 3, 4, 5 of nog meer kamers; afhankelijk van het aantal personen waarmee je wilt komen.

We nodigen je graag uit om de beschrijvingen te lezen bij de door jou geselecteerde accommodaties. Je vindt er gedetailleerde informatie, talloze foto’s, de mogelijkheid van een aanlegsteiger of juist niet en natuurlijk de afmetingen van de locaties.

Je kunt er ook de beschikbaarheidsdata aflezen. Als die in groen wordt aangegeven… bingo! Bel  ons op 04 94 56 56 58 om je reservering af te ronden.

We hopen je binnenkort in ons waterrijke stadje te kunnen verwelkomen!