Het kopen of verkopen van een appartement in Port Grimaud

Als je voor het eerst in Port Grimaud verblijft, blijkt de vakantie vaak zo goed te bevallen dat je begint te dromen over het bezitten van je eigen onroerend goed in Port Grimaud.

Je hebt dan de keuze tussen 3 wijken (Port Grimaud I, II en III) en verschillende soorten accommodaties: enerzijds de huistypen ‘Balandrines’, ‘Hunières’, ‘Ostales’, ‘Cassines’, ‘Borderives’, ‘Portales’ en ‘Maisons de pêcheurs’) en anderzijds de appartementen.

Een appartement kopen in Port Grimaud

Appartement Port Grimaud

De appartementen zijn vaak wat kleiner maar toch zeer gewild want ze hebben een groot voordeel: net als de huizen hebben ze vaak een eigen aanlegplaats.
Of je nu in een huis of appartement zit: je kunt in alle gevallen genieten van de luxe, de veiligheid en de rust van Port Grimaud.
Omdat ze vaak wat kleiner zijn dan de huizen, hebben de appartementen het voordeel dat die goed betaalbaar zijn.
Onze huizen worden voor gemiddeld 1 miljoen euro verkocht en mooie appartementen met 2 tot 3 kamers zijn verkrijgbaar voor 400 tot 500.000 euro.

De vierkante meterprijs van een appartement

Een internetsite, ‘les Clés du Midi’ publiceert ieder jaar in juni de tarieven voor het onroerend goed in Port Grimaud.
Volgens deze site ligt de gemiddelde prijs voor een appartement in Port Grimaud op € 6.547 en voor een huis op € 16.202.
Je kunt dus een mooie deal maken met de aankoop van een appartement en tegelijkertijd genieten van de uitzonderlijk mooie omgeving van Port Grimaud en de Golf van Saint-Tropez.

Wat je moet weten als je een appartement wilt gaan kopen

Er is altijd iets te koop wat bij je past. Als je onroerend goed wilt kopen in ons waterrijke stadje, moet je je het volgende afvragen:

– Heb ik een aanlegplaats nodig?
– Zo ja, moet de steiger dan voor de deur liggen of mag het ook verderop?
– Ga ik het hele jaar door in Port Grimaud wonen of alleen tijdens de vakanties?
– Hoeveel personen zullen er tegelijkertijd in het appartement verblijven?

Na het beantwoorden van deze vragen kunnen we je helpen bij je zoektocht.
Wij hopen binnenkort kennis met je te kunnen maken; bij ons op kantoor of per telefoon. Maar tot die tijd kun je vast onze onroerend goedportefeuille voor Port Grimaud raadplegen.

Vakantie en Port Grimaud

Onze appartementen die beschikbaar zijn voor de verkoop.

Op het moment van schrijven hebben we 18 appartementen zonder en 8 mét aanlegplaats in de aanbieding. Onze prijzen variëren tussen € 165.000 voor een studio van 26m² en een met zeezicht voor € 790.000.

Om het appartement van je dromen te vinden, bel je ons of ga je naar onze website en kun je onder « Andere huizen » > « verkoop » > « appartement » al onze appartementen in Port Grimaud vinden die te koop worden aangeboden.