Huren met aanlegsteiger in Port Grimaud

UITGEBREIDE HUIS MET ZEEZICHT EN EEN 10M MEERTROS

Wist je eigenlijk dat de Golf van Saint-Tropez vroeger de Golf van Grimaud werd genoemd?

En ja, dat is de naam van ons aantrekkelijke stadje dat heel lang haar naam heeft verleend aan één van de meest gewilde toeristische streken in Europa en daar zijn we trots op!

En wij zijn net zo trots op de architectuur van ons kleine ‘Provençaalse Venetië’ waarbij de geniale architect, François Spoerry een visionair talent aan de dag heeft gelegd. De bouw langs de Mediterrane kust werd destijds zonder al te veel esthetisch inzicht bebouwd en zonder echt oog te hebben voor het erfgoed in die naoorlogse jaren. François Spoerry had een waterrijk stadje voor ogen waar iedereen van de zee kon genieten en waarin het milieu én een smaakvolle architectuur hand in hand konden gaan.

En zo is er nu ons stadje, in een adembenemende omgeving, dat het label “Erfgoed van de Twintigste Eeuw” van UNESCO ontving en een gecombineerd onroerend goedbestand heeft van 2400 accommodaties en 2000 ligplaatsen voor boten.

Wat een luxe! Nagenoeg alle woningen hebben een eigen aanmeerplek.

Vandaag de dag is er het gegeven dat bijna iedereen van een eigen aanlegplaats kan profiteren, zonder twijfel één van de grootste pluspunten van Port Grimaud.

Onze makelaardij, Boutemy, biedt dan ook voornamelijk onroerend goed (huizen, villa’s, appartementen) aan met aanlegplaats.

Om het aanbod te bekijken kijk je onder de rubriek ‘Huizen met ligplaats’ op ons website.

Vervolgens kun je de zoekopdracht focussen op:

– vakantiewoningen / verkoop
– soort onroerend goed: appartement of huis
– afmeren lengte

Bepaalde aanlegplekken liggen recht voor het huurobject terwijl andere zich weer wat verderop bevinden.

In het laatste geval is de combi huis/appartement mét ligplaats wat lager geprijsd.

Afhankelijk van je eisen en wensen kun je dus kiezen voor een aanlegplaats dichtbij of wat verderop, al naar gelang je budget.

De breedtes (vanaf 2,5m) en lengtes (tot 18m) van de aanlegplaatsen staan in al onze advertenties vermeld. Wanneer je kiest voor een huurobject, houdt dan dus goed de afmetingen van je boot in de gaten.

De beschikbaarheid van het object wordt ook in de advertentie vermeld. Staat die op ‘groen’ dan betekent dat je er kunt verblijven en ‘rood’ betekent dat die data niet beschikbaar zijn.

Meer weten over huren in Port Grimaud in het algemeen? Lees dan ons artikel over vakantieverhuur in Port Grimaud.