Dingen om te doen nabij Port Grimaud met kinderen

In de Provence is Port Grimaud niet het typische stadje en lijkt het erg beschermt te zijn tegen het drukke gevoel in veel van de andere plaatsen van de Riviera. Dit is de plaats waar u met uw kinderen heen gaat als u wat rust nodig heeft. Laten we samen door een aantal van de leukste dingen lopen die er te doen zijn in Port Grimaud.

Het strand

strand port grimaud

Als je nog wat kinderen op sleeptouw hebt dan is het waarschijnlijk dat ze je zullen slepen naar het strand … vaak. Gelukkig heeft de Golf van Saint Tropez enkele van de beste stranden ter wereld. Dat prachtige witte zand strekt zich voor kilometers uit. Je kunt gewoon gaan zitten en te ontspannen met nauwelijks een persoon in zicht. Als u wilt uw reis naar het strand een beetje avontuurlijker te maken dan kunt u altijd het huren van een van de boten in het gebied. Er zijn tal van mooie kleine, afgelegen baaien voor u om te ontdekken.

Paardrijden

Als u een auto beschikbaar heeft dan kunt u simpelweg even buiten Port Grimaud gaan en naar het  ruitercentrum gaan. Hier zult u in staat zijn om een paar rijlessen te nemen. Echt waar; het gaat een complete sensatie zijn. Als je nog nooit een paard gereden hebt ga dan meteen want je gaat echt iets bijzonders ervaren. Niet alleen is het leuk, maar je in staat om te rijden met de Les Maures als decor. Het is een ware fantastische belevenis.

Karten

Kinderen houden er altijd van om met een beetje snelheid over een baan te racen, toch? Nou er is best een grote Kartbaan op maar een paar kilometer afstand van Port Grimaud. Je kunt hier gemakkelijk een hele dag doorbrengen. De prijzen zijn ook prima betaalbaar. Een dagje hier zal een perfecte toevoeging zijn aan uw vakantieduur.

Themaparken

Er zijn er zelfs een aantal binnen een korte afstand van Port Grimaud. Geloof me, ze zijn ook echt leuk. Parc Niagara is een vaste favoriet voor kinderen van alle leeftijden. Het is een waterpark dus je kunt hier het beste heen op de warme dagen. Voor de kinderen die wat leuks willen doen in de avonden (alhoewel je hier ook heen kunt overdag) is het nabijgelegen Azur Park, dat helemaal vol staat met allerlei attracties en echt spannend is. Een combinatie van deze beide parken moeten meer dan genoeg zijn om je te dekken voor een paar dagen voor niet een hele hoop geld. Er zijn ook enkele ‘kleine’ activiteiten in de omgeving van Port Grimaud. Dit omvat bowling en een minigolf.

Als u een woning in Port Grimaud huurt dan zult u zeker niet verveeld raken.