Je huis verkopen in Port Grimaud

Je hebt al vele fantastische vakanties in Port Grimaud doorgebracht maar nu wil je je huis verkopen. Boutemy zal je graag helpen om je onroerend goed, snel én voor de beste prijs te verkopen.

3 goede redenen om voor Boutemy te kiezen

1. Een dynamisch en meertalig team

De makelaardij Boutemy werd bijna 20 jaar geleden opgericht door Jacques en Chantal Boutemy. En nu is het hun dochter Marion, gek op haar streek en op het werken in het onroerend goed, die de teugels in handen heeft.

Marion & Mathilde. Copyright Alexis Toursel

Marion, gediplomeerd aan de ‘Ecole Supérieure de Commerce de Marseille’ wordt ondersteund door Mathilde. Het team bestaat dus uit specialisten in onroerend goed aan de Golf van Saint-Tropez en zijn gewapend met de nodige kennis van hun opleidingen in economie en beheer.

Deze dynamische dertigers zijn meertalig en kunnen derhalve een internationaal kopersbestand efficiënt bedienen.

2. Een stabiele orderportefeuille die zich nog steeds uitbreidt.

De makelaardij komt nooit ideeën tekort om kopers te interesseren en doet er alles aan om zoveel mogelijk exposure te krijgen.

Onze advertenties worden niet alleen via onze Franstalige site verspreid maar ook op notre site anglophone, en ook vertaald in het Duits, Nederlands, Spaans en Italiaans.

We plaatsen ze ook op gespecialiseerde sites met een groot bereik zoals www.fnaim.fr en http://www.abritel.fr/ (site voor verhuur).

Maar ook daar houden onze initiatieven niet op.

We geven sinds kort ons populaire tijdschrift ‘Port Grimaud by Boutemy Immobilier’, waarover direct al veel werd gesproken sinds het verschijnen van het eerste nummer. Aarzel niet om ons om een exemplaar te vragen.

Trouwens, we publiceren ook regelmatig ons blog met nieuwe artikelen met laatste nieuwtjes en alles over onroerend goed in Port Grimaud.

Hiermee trekken we iedere maand meer internetters op onze site aan. Daarmee hebben we het verkeer op onze sites in één jaar al verdrievoudigd.

Hoe meer bezoekers, hoe meer potentiële kopers.

3. Makelaardij Boutemy, lid van de FNAIM, waarborg voor vertrouwen

Boutemy is aangesloten bij de FNAIM, de ‘Fédération Nationale de l’Immobilier’, een samenwerkingsverband van onroerend goed-professionals voor dienstverlening aan kopers én verkopers van onroerend goed. Door dit lidmaatschap profiteren wij niet alleen van de slagkracht van dit erkende instituut (wij zijn de enige makelaardij met advertenties op hun site fnaim.fr), maar zijn wij tevens gebonden aan een ethisch beleid.

Voor zowel de kopers als de verkopers die wij begeleiden is dat een solide waarborg.

Ons bedrijf doet er dus alles aan om verkopende partijen te helpen hun bezit in Port Grimaud onder de beste voorwaarden te verkopen.

We zijn dus echt gepassioneerd en actief bezig. In het hoogseizoen (van half maart tot oktober), zijn wij 7 dagen per week geopend en ook zondag op afspraak, om onze klanten te woord te staan.

Uiteraard gaan wij er prat op om de vertrouwelijkheid te respecteren.

Wij hopen je binnenkort te mogen ontvangen en je kunt altijd contact met ons opnemen via 04 94 56 56 58.

Bekijk ook onze huizen die op onze site te koop staan en op ons YouTube kanaal.

Hopelijk tot binnenkort,

Het team van Boutemy Immobilier.